X
تبلیغات
لذت آشپزی - کیک البالو

کیک البالو

دسته بندی : "►انواع کیک ها◄"

سلام به همه دوستان مهربون و با محبتم .......این هم یک کیک مناسب این فصل که طعم ترش وشیرین داره و با یک فنجان چای به عنوان عصرانه در این روزهای طولانی تابستان ،فوق العاده هست .امیدوارم بپسندید .

 

مواد لازم :

تخم مرغ :سه عدد

آرد :دو و  نیم  پیمانه

شکر :یک ویک چهارم پیمانه

آلبالو تازه :یک لیوان

کشمش ریز :دو سوم لیوان

روغن مایع  :نصف لیوان

ماست :نصف لیوان

بیکینگ پودر :دو و نیم قاشق چایخوری

وانیل :یک قاشق چایخوری

خلال بادام :به میزان لازم

 

طرز تهیه :

ابتدا هسته آلبالو ها را می گیریم .

فر را با درجه حرارت 160 سانتیگراد روشن می کنیم .

کف قالب را با روغن ترجیحا جامد چرب می کنیم .

مواد را اندازه می گیریم .

سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا می کنیم .

ابتدا سفیده ها را با همزن برقی می زنیم تا کاملا پف کنه وبعد نصف شکر را به تدریج به آن اضافه می کنیم تا  فرم بگیره و و وقتی کاسه را بر می گردونیم از کاسه نریزه .

حالا زرده ها وانیل و بقیه شکر را به مدت سه الی چهار دقیقه می زنیم تا کاملا کشدار وکرم رنگ شود .

به ترتیب ماست وبعد از یک دقیقه روغن را اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر هم می زنیم .

سپس با لیسک  سفیده را با به آن اضافه می کنیم وبه آرامی مخلوط می کنیم .

در آخر مخلوط آرد وبیکینگ پودر را که سه بار الک شده  را به تدریج اضافه می کنیم و خیلی ارام به صورت دورانی  به هم می زنیم .خمیر کیک نسبتا سفت هست .

به صورت چشمی خمیر کیک را به سه قسمت می کنیم  و یک سوم خمیر کیک را در قالب می ریزیم .

یک سوم البالو و کشمش که به آرد آغشته شده را روی آن می ریزیم و سپس لایه بعدی .

در لایه آخر من خلال بادام هم روی کیک می ریزیم .

کیک به مدت یک ساعت در طبقه وسط فر با حرارت 160 درجه سانتیگراد پخته می شود ..البته زمان پخت به حرارت فر شما بستگی داره ....

این هم کیک برش خرده ....

خیلی خوشمزه هست .نوش جان ....


نویسنده: غزل | شنبه پانزدهم مرداد 1390 - 17:38

آخرین مطالب

» ... ( شنبه نوزدهم مرداد 1392 )
» طرز تهیه دسر شکلاتی بسیار آسان و خوشمزه ( یکشنبه سی و یکم فروردین 1393 )
» سالاد میوه لایه‌ای ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد آوكادو و ميگو (اكوادور) ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» طرز تهیه ماهی تن و مایونز ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد فرانسوی برنج ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» اموزش سالاد تبوله ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد اسفناج گرم ونزوئلا ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد چینی گشنيز ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد اسپانیایی تره بار کبابی ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» چگونه یک سالاد باقلای سبز اکوادوری درست کنیم؟ ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» اموزش سالاد قارچ ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
 

موضوعات

ADS

درباره ما