X
تبلیغات
لذت آشپزی - ژله گل دار

ژله گل دار

دسته بندی : "►انواع دسرها◄"

سلام به همه شما خوبان .....این  هم یک دسر تقدیم به همه دوستان بسیار عزیزم ....

 

مواد لازم :

 ژله آناناس :دو بسته

خامه :سه قاشق غذا خوری

شیر :سه قاشق غذا خوری

سرنگ  5 سی سی : سه عدد

رنگ خوراکی زرد و قرمز و سبز :به میزان لازم

بستنی وانیلی  :یک لیوان

 طرز تهیه :

ابتدا یک بسته ژله آناناس را در یک و نیم لیوان اب جوش  حل می کنیم و روی بخار کتری می گذاریم تا کاملا شفاف بشه .و بعد دریک قالب که بهتره شیشه ای باشه (من از یک قالب پیرکس استفاده کردم ) می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا کاملا بسته بشه ...بهتره ارتفاع آن حدود یک ونیم تا  دو سانتیمتر باشه .0در اینجا می تونید از ژله آلوئه ورا استفاده بفرمایید که بی رنگ هست ورنگ زرد خودش را بیشتر نشون می دهد .)

 

حالا در سه ظرف کوچک ،یک قاشق غذا خوری شیر و و یک قاشق غذا خوری خامه را با هم مخلوط می کنیم و چند قطره رنگ خوراکی را به هر کاسه اضافه می کنیم تا رنگ مناسب به دست بیاد .

 

حالا با سرنگ  ها را از این رنگ ها پر می کنیم .(توصیه من اینه که یک سفره زیر دستتون قرار بدهید و کاملا با حوصله مراحل زیر را انجام بدهبد .)

 

ابتدا با رنگ زرد پرچم گل را درست کردم .به این صورت که سوزن را به صورت عمودی وارد ژله می کنیم و بعد در زمانی که سوزن را به آرامی از ژله خارج میکنیم خیلی با فشار کم رنگ را تزریق می کنیم .اگه کمی رنگ بیرون زد لطفا با دستمال کاغذی رنگ اضافی را بگیرید .

 

برای گلبرگ ها هم از کاردک کره خوری استفاده کردم .به اینصورت که از دور پرچم ها کاردک را به صورت مایل وارد می کنیم و بعد سوزن را به صورت مماس روی کاردک فرو می کنیم و کمی رنگ قرمز تزریق کردم و و سپس خیلی آروم کاردک را خارج می کنیم .گلبرگهای ردیف دوم را به صورت مایل تر و بزرگتر تزریق کردم .

 

برای برگ ها به همین روش گلبرگ عمل کردم منها از چاقو استفاده کردم و سر تیز چاقو خیلی به ایجاد رگبرگ کمک کرد .

 

ودر نهایت به این شکل شد...

 

من یک گل دیگر هم با گلبرگ های زرد تزریق کردم که البته در اینجا اگه ژله بیرنگ آلو ئه ورا بود بیشتر خودش را نشون می داد .وقتی  قالب را بر می گردونم تقریبا به این شکل می شه .البته ناامید نشوید و لایه دوم را که روی آن می ریزید خیلی لذت می برید .

 

لایه دوم  که در واقع ژله بستنی آناناس هست .را هم به این صورت درست می فرمایید .

ابتدا بسته ژله را در دو سوم لیوان آب جوش حل کردم وروی بخار کتری گذاشتم تا کاملا شفاف بشه .

 

وقتی کمی حرارت آن کم شد .بستنی  را که کمی در محیط اب شد به آن اضافه می کنیم .

 

حالا ژله بستنی را در قالب می ریزیم ودر یخچال می گذاریم تا کاملا بسته بشه .

 

برای برگرداندن آن هم مثل همیشه با سر چاقو اطراف ژله را آزاد می کنیم و بعد حدود سی ثانیه در آب داغ فرو می بریم و سپس آنرا بر می گردانیم .اگه دوست داشتید ارتفاع ژله بیشتر بشه می تونید از دو بسته ژله آناناس و دو لیوان بستنی استفاده بفرماید  .........نوش جان .


نویسنده: غزل | دوشنبه نوزدهم اردیبهشت 1390 - 0:50

آخرین مطالب

» ... ( شنبه نوزدهم مرداد 1392 )
» طرز تهیه دسر شکلاتی بسیار آسان و خوشمزه ( یکشنبه سی و یکم فروردین 1393 )
» سالاد میوه لایه‌ای ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد آوكادو و ميگو (اكوادور) ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» طرز تهیه ماهی تن و مایونز ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد فرانسوی برنج ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» اموزش سالاد تبوله ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد اسفناج گرم ونزوئلا ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد چینی گشنيز ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد اسپانیایی تره بار کبابی ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» چگونه یک سالاد باقلای سبز اکوادوری درست کنیم؟ ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» اموزش سالاد قارچ ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
 

موضوعات

ADS

درباره ما