رولت گوشت(2)

دسته بندی : "►انواع خوراک ها◄"
 دیروز این خوراک را درست کردم.برخلاف رولت قبلی، اهل خونه خیلی دوست داشتند وسفارش مجدد دادند.اونرا از برنامه تصویر زندگی حدود ده سال پیش یاد گرفتم وخودم در اون تغییراتی دادم.من اسم اونرا نمی دونم.هر چی فکر کردم اسمی به ذهنم نیومد .شما اگه می دونید بفرمایید.

 

مواد لازم:

مواد خمیر:

شیر :یک لیوان

تخم مرغ :دو عدد

روغن :نصف لیوان

آردسفید :به قدری که  خمیربه دست نچسبد

مایه خمیر :یک قاشق غذاخوری

شکر :یک قاشق غذاخوری

مواد داخل خمیر:

گوشت چرخ کرده :۳۰۰گرم

قارچ :۲۰۰ گرم

پیاز :یک عدد

سیر :چند حبه

تخم مرغ پخته دوعدد یا سیب زمینی متوسط :یک عدد

رب گوجه :دو قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

ابتدا خمیر را آماده می کنیم

مایه خمیر وشکر ومقداری آب ولرم را تر جیحأ در ظرف ملامین به مدت ده دقیقه کنار می گذاریم تا عمل کند

شیر وتخم مرغ وروغن را کاملأ مخلوط می کنیم ومایه خمیر را به آن اضافه می کنیم.و سپس آرام آرام به آن،آرد  اضافه می کنیم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.

 

نکته مهم:ابتدا در هنگام اضافه کردن آرد با قاشق به هم می زنیم تا چسبندگی خمیر دستمان بیاید چون اگه از اول با دست کار کنیم ممکن است گول بخوریم وبا اضافه کردن آرد زیاد، خمیرمان سفت شود  

بعد از آن خمیر را در جای گرم استراحت می دهیم به مدت یک ساعت

 

در این فاصله مثل مایع ماکارونی مواد داخل خمیر را آماده می کنیم ومی تونیم تغییراتی در اون بدیم مثلأ من تخم مرغ پخته را رنده کردم شما می تونید درسته در داخل رولت بپیچید ویا سیب زمینی را به صورت خلالی سرخ کنیدوبا مواد مخلوط کنید یا از سوسس وکالباس (اصلأ با اون موافق نیستم) استفاده کنید

خمیر که خاضر شد روی پاکت فریزر به قطر نیم سانتی متر پهن کنید وهینطور که در شکل می بینید روی آن رابه صورت گیس ببافید.

 

 

یا اینکه مثل رول بپیچید ویا اگه حوصله دارید از گل های خمیری برای تزیین استفاده کنید

در نهایت از زرده تخم مرغ و کنجد برای تزیین می کنیم

غذا را در طبقه وسط فر ودر حرارت ۱۸۰ درجه قرار می دهیم .مدت پخت  نیم ساعت است ودر نهایت گریل را به مدت ۵دقیقه روشن می کنیم  تا روی آن برشته شود ومی تونید با سس گوجه میل کنید.


نویسنده: غزل | شنبه یازدهم دی 1389 - 17:49

آخرین مطالب

» ... ( شنبه نوزدهم مرداد 1392 )
» طرز تهیه دسر شکلاتی بسیار آسان و خوشمزه ( یکشنبه سی و یکم فروردین 1393 )
» سالاد میوه لایه‌ای ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد آوكادو و ميگو (اكوادور) ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» طرز تهیه ماهی تن و مایونز ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد فرانسوی برنج ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» اموزش سالاد تبوله ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد اسفناج گرم ونزوئلا ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد چینی گشنيز ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد اسپانیایی تره بار کبابی ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» چگونه یک سالاد باقلای سبز اکوادوری درست کنیم؟ ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» اموزش سالاد قارچ ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
 

موضوعات

ADS

درباره ما