X
تبلیغات
لذت آشپزی - خوراک مرغ در فر (2)

خوراک مرغ در فر (2)

دسته بندی : "►انواع خوراک ها◄"
چندی پیش مهمان یکی از دوستان بودم .در میز رنگینی که چیده بودند سینی خوراک مرغ با عطر وطعم خاص خودنمایی می کرد .طعم مرغ تحسین همه را برانگیخته بود .دوست عزیزم گفتند که این خوراک مرغ را از یک خانم اهل اوکراین یاد گرفتند .درست کردن اون خیلی راحته به شرطی که قبل از درست کردنش یک سری به نزدیکترین عطاری بزنید.

 

دوستان عزیز اون خانم اوکراینی در تهیه این مرغ از ادویه خاص مرغ که از اون کشور آورده بود استفاده کرده بود ودوست عزیزم لطف کردند ویک بسته از اون ادویه را به من دادند که در تصویر زیر عکس اون را می بینید .

من ترکیبات اون ادویه را ترجمه کردم و با تعجب دیدم تقریبآ تمام اونها در دسترس هست وبا کمی تغییرات عطر خوراک مرغ با ادویه ساختگی من با قضاوت خیلی ها حتی خوش عطر تر از اولی شده بود .(البته به حساب تعریف از خود نگذارید من فقط نتیجه قضاوت دیگران را گفتم!)

ابتدا ترکیب ادویه :شما می تونید یک واحد را مثلأ معادل یک قاشق چای خوری در نظر بگیرید .وبعد تمام مواد را به شکل پودر در آورید ومخلوط کنید یا اینکه همه را در آسیاب بریزید ویک بار ه آسیاب کنید .

نمک:یک واحد

فلفل پاپریکا :یک واحد

فلفل سیاه:یک واحد

فلفل قرمز:یک واحد

شنبلیله:یک واحد

تخم گشنیز:یک واحد

زرد چوبه:یک واحد

پودر سیر:یک واحد

پودر پیاز:یک واحد

خردل:یک واحد

دارچین:یک واحد

زیره سیاه:یک واحد

زیره سبز:یک واحد

زنجیبل :یک واحد

هل:یک واحد

رازیانه:یک واحد

جوز هندی:یک واحد

میخک :نصف واحد

شکر:دو واحد

مغز لیمو عمانی:دو واحد

سماق:دو واحد

حالا برویم سراغ اصل غذا که خیلی را حته .

مواد لازم :

مرغ :یک عدد

سس مایونز :دو قاشق غذا خوری

ادویه مرغ :چهار قاشق غذا خوری

نمک :به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا مرغ را به صورت قطعات کوچک برش می زنیم وکمی نمک به مرغ می زنیم .(ادویه هم خودش کمی نمک داره )وبعد با سس مایونز و ادویه خوب مخلوط می کنیم وبه مدت یک شب در یخچال می گذاریم تا خوب مزه دار شود .

بعد مرغ ها در ظرف پیرکس ویا ظرف تفلون می چینیم ودر طبقه وسط فرقرار میدهیم .

ابتدا حرارت فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم می کنیم تا مرغ کمی آب بیندازه (حدود نیم ساعت )وبعد حرارت فر را روی ۲۳۰-۲۴۰ درج سانتی گراد می بریم.مدت پخت حدود یک ساعت ویک ربع هست .در این مدت یکی دوبار به مرغ سر می زنیم تا مطمئن باشیم نسوزه وزمانی مرغ را از فر خارج می کنیم که کاملأ برشته شده باشد .وقتی این مرغ را درست می کنید عطر خیلی خوبی فضای خونه را پر می کنه که بی اختیار همه را به سمت آشپز خونه می کشونه .امیدارم هر چه زودتر امتحان کنید ولذت ببرید .


نویسنده: غزل | پنجشنبه نهم دی 1389 - 1:19

آخرین مطالب

» ... ( شنبه نوزدهم مرداد 1392 )
» طرز تهیه دسر شکلاتی بسیار آسان و خوشمزه ( یکشنبه سی و یکم فروردین 1393 )
» سالاد میوه لایه‌ای ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد آوكادو و ميگو (اكوادور) ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» طرز تهیه ماهی تن و مایونز ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد فرانسوی برنج ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» اموزش سالاد تبوله ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد اسفناج گرم ونزوئلا ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد چینی گشنيز ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد اسپانیایی تره بار کبابی ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» چگونه یک سالاد باقلای سبز اکوادوری درست کنیم؟ ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» اموزش سالاد قارچ ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
 

موضوعات

ADS

درباره ما