X
تبلیغات
لذت آشپزی - هویج پلو

هویج پلو

دسته بندی : "►انواع پلو◄"

سلام به هم دوستان مهربانم

  این هم یک پلو ی رنگین ومعطر که مطمئنم اگه آن را امتحان کنید .حتما به بار دوم وسوم می رسه ..این پلو طعم شیرین نداره وبا توجه به اینکه هویج تفت وبعد هنگام دم کشیدن می پزه ،مزه ان خیلی حس نمی شه ...امیدوارم از طعم آن لذت ببرید .

مواد لازم :برای چهار نفر

برنج :سه لیوان :600گرم

هویج :400 گرم

پیاز متوسط :3 عدد

سیر :یک تا دوحبه

گوشت چرخ کرده :300گرم

کشمش پلویی :یک لیوان

ادویه پلویی:شامل یک قاشق چایخوری دارچین

                          یک قاشق چایخوری زیره

                          نصف قاشق چایخوری هل

ادویه کاری :یک قاشق مرباخوری

نمک وفلفل وروغن و کره :به میزان لازم .

طرز تهیه :

ابتدا هویج را بارنده درشت ،رنده می کنیم . در ماهیتابه مقداری روغن مایع و کره (بهتره کره آن بیشتر باشه تا هویج ها عطر کره به خوش بگیره )را روی حرارت ملایم ذوب می کنیم و بعد هویج ها را حدود ده دقیقه با حرارت ملایم تفت می دهیم تا آب هویج کشیده بشه .اگه دوست داشتید در این مرحله می تونید دو قاشق غذا خوری شکر روی هویج بپاشید .(مخصوصا اگه هویج خیلی شیرین نباشه )

هویج را از ماهیتابه خارج می کنیم و پیازهای خلالی شده را در روغن باقیمانده در ماهیتابه تفت می دهیم همینطور که می بینید پیاز ها خیلی خوشرنگ می شوند .وقتی پیازها خوب تفت داده شد .

وقتی پیاز ها خوب سرخ شد ان را از ماهیتابه خارج می کنیم .کمی کره در در ماهیتابه می ریزیم ..کشمش پلویی را که شستیم را فقط 4-5دقیقه با حرارت ملایم در کره تفت می دهیم . وحدود یک قاشق چایخوری از ادویه پلویی که در مواد لازم ذکر شده را هم با کشمش ها موقع تفت دادن مخلوط می کنیم ..حالا کشمش ها را از ماهیتابه کنار می گذاریم .

در ماهیتابه کمی آب جوش می ریزیم (دیگه اینجا روغن استفاده نمی کنیم )و بعد گوشت چرخکرده را خوب با حرارت ملایم تفت می دهیم و سیررنده شده و ادویه کاری وهمینطور نمک وفلفل به میزان لازم به آن اضافه می کنیم .

وقتی آب گوشت کاملا تموم شد و حالت پفکی پیدا کرد مواد قبلی را که تفت دادیم به آن اضافه می کنیم (مقداری از کشمش و پیاز داغ و هویج ودر صورت تمایل خود گوشت را برای تزیین برنج کنار می گذاریم .).این مواد را روی حرارت ملایم خوب مخلوط می کنیم و از روی حرارت برمی داریم .

برنج را آبکش می کنیم و سپس مواد فوق را به صورت لایه لایه ، به همراه ادویه پلویی ،لای برنج دم می گذاریم .

باتوجه به اینکه هویج وپیاز وکشمش در روغن تفت داده شدند بهتر مقدار خیلی کمی کره و مقداری زعفران آب کرده روی برنج بریزید و حدود یک ساعت بگذارید تا کاملا دم بکشه .

هویج پلو آماده هست ..می توانید با هویج وبرنج زعفرانی و پیاز داغ وکشمش آن را تزیین کنید .خیلی خیلی خوشمزه هست ....نوش جان


نویسنده: غزل | یکشنبه بیست و هشتم آذر 1389 - 23:45

آخرین مطالب

» ... ( شنبه نوزدهم مرداد 1392 )
» سالاد میوه لایه‌ای ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد آوكادو و ميگو (اكوادور) ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» طرز تهیه ماهی تن و مایونز ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد فرانسوی برنج ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» اموزش سالاد تبوله ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد اسفناج گرم ونزوئلا ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد چینی گشنيز ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد اسپانیایی تره بار کبابی ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» چگونه یک سالاد باقلای سبز اکوادوری درست کنیم؟ ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» اموزش سالاد قارچ ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» كول سلو دولوكس (سالاد كلم مرصع) ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
 

موضوعات

ADS

درباره ما