X
تبلیغات
لذت آشپزی - خورش قیمه بادمجان

خورش قیمه بادمجان

دسته بندی : "►انواع خورش ها◄"

سلام به همه دوستان عزیزم ....امیدوارم همه شما شاد وسرحال باشید و روز گارتون به شادی بگذره .این هم یکی از خورش های اصیل ایرانی برای کسانی که بادمجان خیلی دوست دارند ...البته مزیت این خورش اینه که اگه کسی از عزیزانتون هم دل خوشی از بادمجون نداشت می تونید با  یک قیمه خوشمزه از ایشون پذیرایی کنید .

 

مواد لازم :برای 5 نفر

 

بادمجان :یک کیلو ودویست گرم

 

لپه :نصف لیوان یا صد گرم

 

گوشت خورشی :500گرم (که معمولا مغز ران هست ولی می شه با استخوان هم با شه )

 

پیاز :دو عدد متوسط

 

گوجه :یک کیلو گرم

 

رب گوجه :یک قاشق غذا خوری سرخالی

 

غوره :50 گرم

 

نمک و روغن  :به میزان لازم

 طرز تهیه :

ابتدا پیاز را ریز خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم تا کاملا طلایی بشه .

.سپس نصف پیاز داغ را کنار می گذاریم و سپس گوشت را به آن اضافه می کنیم و کمی آنرا تفت می دهیم تا فقط تغییر رنگ بده.

 

سپس اب جوش روی آن می ریزیم تا روی آن را بگیره و سپس لپه را که بهتره قبلا آنرا حدود دو تا سه ساعت خیس کردیم به آن اضافه می کنیم .شعله را زیاد می کنیم و صبر می کنیم تا به جوش بیاد و کف روی آنرا می گیریم  . حرارت را ملایم می کنیم تا حدود دو ساعت گوشت بپزه و حدود یک لیوان آب داشته باشه .بهتره در این مرحله نمک دیگ را اندازه کنیم .

در این فاصله بادمجان ها را پوست می کنیم و سپس حدود یک ساعت آنها را در آب نمک می گذاریم و بعد انرا آبکش می کنیم و می گذاریم تا آب آن کاملا خشک بشه .و بعد با حرارت ملایم بادمجان ها را سرخ می کنیم .

 

حالا گوجه فرنگی ها را کف قایلمه می چینیم .تا تمام سطح کف قابلمه را بپو شونه .

 روی آنرا به ترتیب گوشت ولپه و در اخر بادمجان ها را قرا می دهیم .

 

رب گوجه را در یک استکان آب جوش حل می کنیم و سپس با پیاز داغی که کنار گذاشتیم و همینطور غوره و آب گوشت  (حدود یک لیوان  بود ) مخلوط می کنیم .

ودر قابلمه می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم و در قابلمه را می گذاریم تا گوجه ها اب بیندازه .و حدود یک ونیم ساعت خورش جا بیفته .

در حین پخت یکی دو بار به ان سر می زنیم  و از اب خورش روی محتویات قابلمه می ریزیم تا خوشمزه تر بشه و نمک آنرا هم اندازه می کنیم ....خیلی خوشمزه هست ...نوش جان ..


نویسنده: غزل | دوشنبه بیست و نهم آذر 1389 - 13:53

آخرین مطالب

» ... ( شنبه نوزدهم مرداد 1392 )
» طرز تهیه دسر شکلاتی بسیار آسان و خوشمزه ( یکشنبه سی و یکم فروردین 1393 )
» سالاد میوه لایه‌ای ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد آوكادو و ميگو (اكوادور) ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» طرز تهیه ماهی تن و مایونز ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد فرانسوی برنج ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» اموزش سالاد تبوله ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد اسفناج گرم ونزوئلا ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد چینی گشنيز ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد اسپانیایی تره بار کبابی ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» چگونه یک سالاد باقلای سبز اکوادوری درست کنیم؟ ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» اموزش سالاد قارچ ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
 

موضوعات

ADS

درباره ما