X
تبلیغات
لذت آشپزی - ترشی انبه کال

ترشی انبه کال

دسته بندی : "►انواع ترشی◄"

سلام دوستان عزیز

برای تنوع هم بد نیست بریم سراغ ترشی ها.البته یک ترشی خاص .میوه انبه یا مانگو بسیار میوه خوشمزه ای است که رسیده  آن زرد رنگ می باشد .این میوه درخت خیلی بزرگی دارد ودر جنوب ایران رشد می کند .این میوه قبل از رسیدن به رنگ سبز است وترش می باشد ترشی آن مشابه گوجه سبز است وهنوز هم پوسته دور هسته آن سفت نشده است .ترشی انبه را هم از انبه کال وهم رسیده درست می کنند ولی نوع کال آن خوشمزه تر است .انبه کال را از جنوب ایران تهیه کرده ام وبهترین نوع آن انبه میناب (شهری در استان هرمزگان) می باشد .این ترشی به روش های مختلف درست می شه که من خوشمزه ترین اون را البته از نظر خودم براتون توضیح می دهم .نمونه ترشی در کاسه محصول پارسال است .

مواد لازم :

انبه:۸ عدد

شکر:دو قاشق غذا خوری

سرکه :دولیوان

فلفل قرمز هندی :۷-۸ عدد

تخم گشنیز آسیاب شده :دو قاشق غذا خوری

گلپر آسیاب شده :یک قاشق غذا خوری

سیاه دونه :مقداری

زردچوبه ونم :به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا عکس این میوه خوشمزه راببنید .

میوه را پوست می کنیم

 

وبعد چهار قسمت می کنیم هسته انبه را خارج می کنیم

.

بعد مثل سیب زمینی خلال می کنیم.

 

.کمی زرد چوبه ونمک روی آن میریزیم وخوب با دست مخلوط می کنیم تا خلال ها زرد رنگ بشه وبعد می گذاریم حدود ۲۴ ساعت در آفتاب تا کمی خشک بشه .

سرکه را با شکر ویک قاشق چای خوری زرد چوبه روی گاز می جوشانیم ومی گذاریم کمی خنک بشه.

سیر را هم رنده ویا ریز خورد می کنیم .

بعد ابتدا یک ردیف انبه می چنیم وکمی گلپر وسیاه دونه وتخم گشنیز آسیاب شده ویکی دوتا فلفل قرمزهندی ومقداری سیر رنده شده را روی آن می ریزیم ومجددآ انبه وبقیه مواد را لایه لایه میریزم تا شیشه پر شود .

این هم تصویر فلفل قرمز هندی

 

 در نهایت سرکه را روی مواد می ریزیم ودرب شیشه را محکم می بندیم ومی گذاریم یک هفته ای کمی نرم بشه ودر نهایت در خچال از اون نگهداری می کنیم .

یک روش دیگه که اهل جنوب خیلی از اون استفاده یمی کنند اینه که انبه ها را با پوست چهار قاش می کنیم البته به صورتی که تکه های اتبه به هم وصل باشه وهسته هم در وسطش باشه و روی اون نمک می پاشند و حدود یک روز در آفتاب می گذارن وبا حبه های سیر درست وسرکه وکمی ادویه ترشی را درست می کنند .این ترشی به سبزی می زنه . تلخی هسته بعد از مدتی از بین میره وقابل خوردن هست


نویسنده: غزل | دوشنبه بیست و نهم آذر 1389 - 1:54

آخرین مطالب

» ... ( شنبه نوزدهم مرداد 1392 )
» طرز تهیه دسر شکلاتی بسیار آسان و خوشمزه ( یکشنبه سی و یکم فروردین 1393 )
» سالاد میوه لایه‌ای ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد آوكادو و ميگو (اكوادور) ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» طرز تهیه ماهی تن و مایونز ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد فرانسوی برنج ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» اموزش سالاد تبوله ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد اسفناج گرم ونزوئلا ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد چینی گشنيز ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد اسپانیایی تره بار کبابی ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» چگونه یک سالاد باقلای سبز اکوادوری درست کنیم؟ ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» اموزش سالاد قارچ ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
 

موضوعات

ADS

درباره ما