ماکارونی قالبی

دسته بندی : "►انواع ته چین◄"

دوستان عزیز اسم این غذا را می تونیم ته چین ما کارونی هم بگذاریم. .خیلی ظاهرش خوشگل شد ومجلسی .البته بهتره برای مهمونی قبل از آوردن سر میز اون را برش بزنید ویا از ماکارونی فرمی استفاده کنید تا بتونن راحت برش بزنند .نکته دیگه این که من فقط از یک لایه مایع ته چین استفاده کردم تا اگه کسی میونه خوبی با ته چین نداره مشکلی برای خوردن نداشته باشه .در تزیین هم خیلی عجله کردم . خیلی می خوام بدونم شما اگه جای من بودید اون را چه جوری تزیین می کردید؟

 

موادلازم :

ماکارونی :۷۵۰ گرم

گوشت چرخ کرده :۴۰۰گرم

قارچ :۳۰۰گرم

پیاز متوسط :یک عدد

سیر :۲-۳ حبه

ادویه کاری :دوقاشق چای خوری(من از ادویه ای که اینجا توضیح دادم استفاده کردم )

نمک وفلفل وزرد چوبه :به حد نیاز

آبلیمو:یک قاشق غذا خوری

رب گوجه :نصف لیوان

ماست :نصف لیوان

روغن :یک چهارم لیوان

کره :۱۵ گرم

تخم مرغ :یک عدد

زعفران :به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا گوشت چرخ کرده وپیاز خلال شده وسیر رنده شده را در ماهیتابه تفت می دهیم ودر آخر رب گوجه وادویه کاری ونمک وفلفل وزردچوبه وهمینطور قارچ تفت داده شده را به آن اضافه می کنیم وخوب تفت می دهیم تا اصلآ آب نداشته باشد وخوب سرخ شود .(قارچ ها را به صورت ورقه های نازک در کمی کره وبا حرارت بالا تفت می دهیم ودر آخر به آن آبلیمو اضافه می کنیم تاآب آن کاملأ تمام شود ).

ابتدا آب را در قابلمه بزرگ به جوش می آوریم وماکارونی را با نمک وروغن به آن اضافه می کنیم تا کمی پخته شود وبعد با آب سرد آبکش می کنیم .

در یک کاسه ماست وروغن وزعفران ویک تخم مرغ را خوب  می زنیم . (من کمی ادویه پلویی شامل زیره ودارچین وهل به نسبت مساوی  به آن اضافه کردم ).حدود ۷-۸ قاشق غذا خوری از این مایع را نگه می داریم برای آخر کار .

 بقیه مایع را باحدود سه الی چهار کفگیر ما کارونی خوب مخلوط می کنیم .و کف قالب نچسب خوب صاف می کنیم وبا کفگیر هم روی آن را فشار می دهیم .

سپس به تناوب از گوشت وماکارونی به صورت لایه لایه  می زیزیم به طوریکه لایه آخر ماکارونی باشد.

 سپس از مایع ته چین که نگه داشتیم  با قاشق اطراف دیواره قالب می ریزیم ومابقی آنرا راروی ماکارونی صاف می کنیم وچند برش کره روی آن می گذاریم .

روی آنرا فویل می کشیم ودر چند نقطه سوراخ می کنیم .وبه مدت ۴۵ دقیقه در حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد ودر طبقه وسط فر قرار می دهیم .اگر دیواره قالبتون نازک است اون را در سینی فر بگذارید تا ته چین نسوزه وبعد از این زمان به مدت سی دقیقه در حرارت ۱۳۰ درجه ودر حالیکه فویل را بر داشتید در فر می گذارید تا روی آن هم برشته شود .  وبعد در دیس برگردانده ومیل می کنید


نویسنده: غزل | دوشنبه بیست و نهم آذر 1389 - 1:3

آخرین مطالب

» ... ( شنبه نوزدهم مرداد 1392 )
» طرز تهیه دسر شکلاتی بسیار آسان و خوشمزه ( یکشنبه سی و یکم فروردین 1393 )
» سالاد میوه لایه‌ای ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد آوكادو و ميگو (اكوادور) ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» طرز تهیه ماهی تن و مایونز ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد فرانسوی برنج ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» اموزش سالاد تبوله ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد اسفناج گرم ونزوئلا ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد چینی گشنيز ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد اسپانیایی تره بار کبابی ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» چگونه یک سالاد باقلای سبز اکوادوری درست کنیم؟ ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» اموزش سالاد قارچ ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
 

موضوعات

ADS

درباره ما