X
تبلیغات
لذت آشپزی - ماکارونی با گوشت چرخ کرده(کلاسیک )

ماکارونی با گوشت چرخ کرده(کلاسیک )

دسته بندی : "►انواع خوراک ها◄"
سلام به هم دوستان نازنینم ...درسته ..خوراکی که تقریبا همه شما خانوم های کدبانو خیلی بهتر از من درست می فرمایید ..اما به درخواست چندین دوست تازه عروسم اینجا جهت یاد آوری می نویسم ..حدود سی وچند سال پیش جای خودش را  سر سفره های ایرانی باز کرد وبچه ها به خصوص از آن استقبال کردند...ماکارونی همینطور که می دونید نوعی اسپاگتی است که به شکل میله ای می باشد که من همیشه به سبک قدیمی آن را درست می کنم .....امیدوارم خوشتون بیاد....

 

مواد لازم :برای چهار نفر

گوشت چرخ کرده :سیصد و پنجاه گرم

ماکارونی :۵۰۰ گرم

پیاز :دوعدد متوسط

سیر :یک تا دو حبه

ادویه کاری :دو قاشق چایخوری.من از ادویه اینجااستفاده کردم.

فلفل قرمز :نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه :نصف قاشق چایخوری

رب گوجه :سه قاشق غذا خوری سر پر

نمک و روغن مایع :به میزان لازم

سیب زمینی برای ته چین

 

 طرز تهیه :

ابتدا مقداری آب (حدود یک لیوان )به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا کاملا گوشت باز بشه و حدود ده دقیقه در ماهیتابه را می گذاریم تا کمی گوشت پخته بشه .(اصلا نیازی به اضافه کردن روغن نیست )

حالا کلیه ادویه ها را اضافه می کنیم تا کاملا گوشت مزه دار بشه وسپس پیاز خرد شده وسیر رنده شده را می افزاییم و مجددا صبر می کنیم تا پیاز روی حرارت خیلی ملایم  نرم بشه(نیازی به سرخ شدن پیاز نیست ).که این مرحله حدودا بیست دقیقه طول می کشه ..اگه اب آن تمام شد می شه کمی اب جوش به آن اضافه کرد.

در اخر به آن رب گوجه اضافه می کنیم و باز صبر می کنیم تاآب گوشت تمام بشه وگوشت به روغن بیفته و حالت پفکی پیدا کنه ..

در جین پخت گوشت یک قابلمه بزرگ انتخاب می کنیم وبیشتر از نصف قابلمه را اب می ریزیم و دوتاسه قاشق چایخوری نمک ویک قاشق غذا خوری روغن به آن اضافه می کنیم ودر آن را می گذاریم تا به جوش بیاد وماکارونی را بدون خرد کردن در قابلمه می گذاریم و مجددا در قابلمه را می گذاریم تا سریع به جوش بیادو بعد در قابلمه را بر می داریم تا سر نره...تقریبا ده دقیقه بعد آن را در صافی می ریزیم و کمی اب سرد روی ان می گیریم......حتما قبل از آن ماکارونی راتست می کنیم تا مغزش پخته بشه .....

حالا مقدار کافی روغن و نصف استکان آب کف قابلمه می ریزیم وروی حرارت می گذاریم تا کاملا داغ بشه وبعد سیب زمینی ورقه شده و نمک زده شده را می چینیم.

سپس به ترتیب یک لایه ماکارونی و یک لایه گوشت چرخکرده در قابلمه می ریزیم.

و مجددا روی حرارت زیاد می گذاریم و در قابلمه را می گذاریم وحدود چهار پنج دقیقه صبر می کنیم تا بخار کنه وسپس حرارت را کم می کنیم ودم کنی را می گذاریم وصبر می کنیم تا حدود یک ساعت دم بکشه .خیلی خوشمزه است ..نوش جان .....


نویسنده: غزل | سه شنبه نوزدهم اردیبهشت 1391 - 15:57

آخرین مطالب

» ... ( شنبه نوزدهم مرداد 1392 )
» سالاد میوه لایه‌ای ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد آوكادو و ميگو (اكوادور) ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» طرز تهیه ماهی تن و مایونز ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد فرانسوی برنج ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» اموزش سالاد تبوله ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد اسفناج گرم ونزوئلا ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد چینی گشنيز ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد اسپانیایی تره بار کبابی ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» چگونه یک سالاد باقلای سبز اکوادوری درست کنیم؟ ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» اموزش سالاد قارچ ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» كول سلو دولوكس (سالاد كلم مرصع) ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
 

موضوعات

ADS

درباره ما