دسر راه راه شکلاتی

دسته بندی : "►انواع دسرها◄"

سلام به همه شما نازنينان .......اميدوارم  در اين روزهاي زمستوني دلهاتون گرم محبت و شادي باشه ...اين هم يك دسر زيبا وهمينطور خوشمزه كه البته كمي وقت مي گيره ولي نتيجه رضايت بخش هست ....اين دسر ها مدتي قبل براي اولين بار در مامي سايت ديدم ....و البته به روش خودم آن را درست كردم ...اميدوارم خوشتون بياد....

 

مواد لازم :

شير:5 ليوان

ژلاتين :چهل گرم يا چهار قاشق غذا خوري سر پر

پودر: كاكائو :دو قاشق غذا خوري

شكر :يك و يك سوم ليوان

زرده تخم مرغ :دو عدد

شكلات تخته اي :60 گرم

وانيل :يك قاشق چايخوري

آب سرد :يك ليوان

خامه :دو قاشق غذا خوري

 

طرز تهيه :

 

ابتدا همه مواد لازم را پيمانه مي كنيم و كنار مي گذاريم .

اول از همه ژلاتين را با آب سرد مخلوط مي كنيم تا حات اسفنجي پيدا كند .

حدود چهل ثانيه با قدرت صد در صد در مايكرو فر مي گذاريم تا شفاف بشه وبعد روي بخار كتري مي گذاريم تا گرم وشفاف بمونه ..اگه مايكروفر در دسترس نبود مدت طولاني تر روي بخار كتري بگذاريد وچند بار ان را هم بزنيد .

قرار هست كه سه نوع كرم شكلاتي وكاكائويي و وانيلي درست كنيم .بنابراين سه قابلمه كوچك يا شيرجوش انتخاب مي كنيم و در يك قابلمه دو ليوان ودر دوتاي ديگه يك ونيم ليوان شير مي ريزيم .(دو ليوان شير براي كرم وانيلي هست )وبه  هر قابلمه يك سوم ليوان شكر و يك سوم قاشق چايخوري وانيل اضافه مي كنيم .

 

اول كرم شكلاتي را درست مي كنيم .قابلمه شير را روي حرارت مي گذاريم تا جوش بياد وشكلات ويك قاشق غذا خوري كاكائو را به آن مي افزاييم و هم مي زنيم تا شكلات حل بشه .

در اين فاصله دو زرده تخم مرغ را با يك سوم ليوان شكر با چنگال هم مي زنيم تا روشن وكشدار بشه .

 سپس خيلي سريع نصف ان را را به كرم شكلاتي اضافه مي كنيم و مرتب به هم زنيم تا زرده نبنده و خوب حرارت ببينه تا پخته بشه .و بعد از روي حرارت بر مي داريم ويك سوم ژلاتين حل شده را به ان مي افزاييم .

براي اينكه دسر سريعتر حاضر بشه مقداري از كرم شكلاتي را در قالب دسر كه از قبل ان را خيس كرديم وده دقيقه در فريزر گذاشتيم مي ريزيم با حدودا ارتفاع يك  سانتيمتر .اگر قالب پيركس باشه ارتفاع لايه را راحتتر تنظيم مي كنيد وسپس قالب را در يخچال ميگذاريم .

براي كرم كاكائويي قابلمه را روي حرارت مي گذاريم تا به جوش بياد ويك قاشق غذا خوري كاكائو اضافه مي كنيم (اين مهمه كه رنگ آن خيلي كم رنگ تر از كرم شكلاتي بشه تا دسر زيبا بشه )و در اخر مابقي مخلوط زرده وشكر را به آن مي افزاييم .و مرتب به هم مي زنيم تا كرم كمي غلظ بشه وسپس از روي حرارت بر مي داريم .و يك سوم ژلاتين حل شده را به ان مي افزاييم .

در اخر هم كرم وانيلي كه خيلي راحت آمده مي شه .بعد از اينكه روي حرارت ، شكر كاملا در شير حل شد .آن را از روي حرارت بر مي اريم و مابقي ژلاتين را اضافه مي كنيم و بعد صبر مي كنيم تا كاملا از حرارت بيفته و خامه را به آن مي افزاييم .

بعد از اينكه لايه اول در قالب نيم بند شد ُبا قاشق وبه آرامي به اندازه لايه يك سانتيمتري كرم كاكائويي روي آن مي ريزيم ومجددا در يخچال مي گذاريم .مي توانيم در اين فواصل از فريزر استفاده كنيم فقط بايد مواظب باشم دسر يخ نزنه .

بعد از لايه كاكائويي هم دسروانيلي را مي ريزيم و دو بار ديگر اين سه لايه را تكرار مي كنيم تا مجموعا نه لايه داشته باشيم .

حدد سه الي چهار ساعت دسر را در يخچال مي گذاريم تا كاملا بسته بشه و سپس براي برگرداندن آن با سر چاقو اطراف دسر را آزاد مي كنيم و قالب را حدود سی ثانیه در اب گرم فرو مي بريم تا ازاد بشه و سپس آن را در ظرف سرو بر مي گردانيم .


نویسنده: غزل | جمعه چهاردهم بهمن 1390 - 16:21

آخرین مطالب

» ... ( شنبه نوزدهم مرداد 1392 )
» طرز تهیه دسر شکلاتی بسیار آسان و خوشمزه ( یکشنبه سی و یکم فروردین 1393 )
» سالاد میوه لایه‌ای ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد آوكادو و ميگو (اكوادور) ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» طرز تهیه ماهی تن و مایونز ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد فرانسوی برنج ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» اموزش سالاد تبوله ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد اسفناج گرم ونزوئلا ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد چینی گشنيز ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» سالاد اسپانیایی تره بار کبابی ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» چگونه یک سالاد باقلای سبز اکوادوری درست کنیم؟ ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
» اموزش سالاد قارچ ( سه شنبه بیست و یکم آبان 1392 )
 

موضوعات

ADS

درباره ما